Florist

ROXANA ISTVAN 

Locatie 

CALEA VICTORIEI 153

Oras

BUCURESTI 

'Roxana Istvan - Haute Couture Flowers' este un brand personal de design floral contemporan ce poartă semnătura floristului EMC – Roxana Istvan. Acesta oferă clienților săi creații florale unicat sau în serie limitată, sub formă de compoziții de structuri lucrate manual și flori naturale, procesul creativ având la bază de fiecare data discuții foarte dedicate cu fiecare client în parte, urmate de un research creativ și schițe detaliate. Printre produsele realizate în atelierul 'Roxana Istvan – Haute Couture Flowers', se regăsesc: buchetele și obiectele de design floral pentru ocazii și evenimente speciale, obiectele de decor interior, decoruri pentru vitrine, spații Horeca și spații corporate (sedii pentru branduri de nișă, spații comerciale cu expunere diversă), floral corner (expoziții, lansări ale unor produse de marcă, ceremonii private) dar și instalații florale pentru spații diverse, culturale și comerciale. Atelierul din Calea Victoriei 153 - un spațiu intim și minimalist în care se vor afla exponate cu vânzare, își propune să aducă iubiorilor de artă și flori cât mai multă inspirație atunci când își doresc să-i surprindă pe cei dragi lor într-un mod neconvențional și foarte creativ.  

„Te invit să pășești în atelierul meu, o lume conturată de câteva elemente pe care îndrăznesc să le calific distinctive: experiența florală diferită, design inovativ, compoziții interesante și ingenioase, o lume din care îmi doresc să “capturați” o emoție ce poate fi oferită cadou sau păstrată pentru sine, dar și să descoperiți un design ce își va dovedi utilitatea reinventându-se perpetuu în spațiul personal.” Roxana IstvanDesign floral modern minimalist, un joc de linii și contraste. O compoziție ce poate deveni un punct de interes în orice spațiu.
Emoții și prospețime se regăsesc în aceste buchete ce reprezintă elemente decorative senzaționale în preajma sărbătorilor.
Aranjamentul simbolizează eternitatea și renașterea perpetua este un design bogat in contraste și elemente naturale.